BALADA TOCILESCULUI DOWNLOAD

BALADA TOCILESCULUI DOWNLOAD

La fel cu tine gandul nu mi-i Nici sa iubesc, nici sa urasc La fel cu tine gandul nu mi-i Nici sa urasc, nici sa iubesc. Cate bombe vor mai sfarteca vieti intregi Pan’sa le interzicem pe veci? E Betivii toti murisera de sete Am E Am Ca n-au avut un simplu tirbuson N-au fost ucisi ci au murit de sete Ca n-au putut sa scoata un dop. Suntem razboinici ai carciumilor noastre Dintre betivii cei mai dedicati Vrem sa cantam si sa ne simtem bine Pe soarta, zau, nu suntem suparati. Si totusi exista iubire Si totusi exista blestem Dau lumii, dau lumii de stire Iubesc, am curaj si ma tem. E Mori de vant, mori de vant. Doru’ ti-i de cineva?

balada tocilescului

Uploader: Mizilkree
Date Added: 11 September 2005
File Size: 23.84 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 17300
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

In fata idolilor lumii Nu plec genunchii,nu cersesc.

balada tocilescului

Ca asta a facut sa integram Si uratele in societate. Cate bombe vor mai sfarteca vieti intregi Pan’sa le interzicem pe veci?

Ni-e lehamite de marsuri, de tromboane si plocoane, De blazoane, de canoane si fasoane. Dac-o pierzi este totuna.

Chords for Piata Romana – Florin Chiriac Acoustic Spectrum ( Nicu Alifantis cover)

D Prieteni vechi, prieteni vechi, A Frati si surori ,frati si surori. D Ca sa-si vada pe feciorul A D Astazi om cu multa carte.

balada tocilescului

Toate sunt la moda-acum si tot exagerat, Timpul trece ca un fum si tot va fi uitat. Hei, voi, care-ati fost odata tineri, Hei, voi, care stiti ce-i omenesc! Noi traim de azi pe ieri Foaie verde de ziar. Nu mai ratacesc prin lume Ca o frunza-n vant.

  IZIHLABELELO ZAMANAZARETHA MP3 DOWNLOAD

Epilog by Nicu Alifantis on TIDAL

Orasul ramane sclipind in lumina, Biserici si case, deodata apun. Nicu Alifantis – Cantec vechi Thank you for interesting in our services. Trec umbre de oameni cu steaguri in mana Si trenul, navalnic, se-asterne la drum. Te superi cand iti spun, sa faci la stanga, Cand venim noaptea de la bar.

Nicu Alifantis – Aproape liniste La fel cu tine gandul nu mi-i Nici sa iubesc, nici sa urasc La fel cu tine gandul nu mi-i Nici sa urasc, nici sa iubesc. Intr-un fund de vale seaca, A nu se intelege altceva, Tocilesculi brazi a lu Papleaca, si infunda bine cetina, Dealul se opreste-n vale, langa un cioban matol, I-ati nevasta niste tzoale, nu umbla in cur Nicu Alifantis – Focul vanat Ma rog acuma pentru a mea tara, Si pentru tine, bzlada poporul meu.

balada tocilescului

Nicu Alifantis – Cante vechi Toti copacii de pe coasta, au plecat la Costinesti, Numai rade ca o proasta, fiindca tot urata esti, Numai facem casa-n creste, fiindca vine iarasi ploaia, Si daca copaci nu este, este tocilscului atunci ca d-aia. Habar nu am, habar nu ai, Ca timpul trece, se prea poate, Pana la ziua sa ramanem, Hocilescului iarasi suntem pusi pe fapte. Nicu Alifantis – Ce bine ca esti-partea 2 Dm Ardelean copil de frunte, ia ridica-ti a tocilrscului frunte, Si te-nsufla de mandrie, ca esti fiu de Romanie.

G Sa ma asculti A D Am nevoie de tine G Cand ma trezesc A D Am nevoie de tine Amintiri dragi imi revin Din copilaria anilor trecuti De batrani la scoala, lanuri aurii De vecini la coasa si fete zglobii.

  A2IA CHECKREADER SOFTWARE DOWNLOAD

Nicu Alifantis – Dans (05) HD Video Download and Watch Online

Tatiana Stepa – Colindul gutuii din geam mi-a pus mama o gutuie in fereastra dinspre drum si todilescului vad ca lumineaza n-am puterea s-o consum Am G Am galbena gutuie Am G C dulce amaruie Dm Am lampa la fereastra E Am tocilescupui iarna noastra refren Am dulce galbena lumina G cum si eu balai eram Dm Am mi-a pus mama o gutuie G Am ce se coace-ncet la geam Am as musca-o dar ma doare G ma cuprinde-un fel de jint Dm Am si acum ca trece anul E Am parc-o simt imbatranind Strofa: Am Tocillescului La fel cum iarna poate fi.

D Nespus de frumos dormeai o noapte blanda, G Zambeai prin somn iar eu stateam la panda, A Sa nu te trezesc sa tulbur visele tale, G A Dar vreau sa-ti iau si costumul de baie, G A Sa te-admir cu si fara costumul de baie.

We need your help to maintenance this website. Ca caii de la bicicleta Nu-i poate bloca… 38 Nu-i poate bloca. Lipsit de control, Sclav la demonul alcool. Nicu Alifantis РFloarea soarelui Degeaba mi-a spus, degeaba mai bslada, Ce-ai omorat, omorat ramane.