YOERI KIEVITS ROTTERDAM HOOLIGAN FREE DOWNLOAD

YOERI KIEVITS ROTTERDAM HOOLIGAN FREE DOWNLOAD

There are no discussion topics on this book yet. Want to Read Currently Reading Read. Preview — Rotterdam Hooligan by Yoeri Kievits. Net als een groep voetbalsupporters met ontbloot bovenlichaam, heeft het allemaal niet zo veel om het lijf. Tim-Oliver Metz rated it liked it Aug 13,

yoeri kievits rotterdam hooligan

Uploader: Felmaran
Date Added: 2 October 2004
File Size: 52.62 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 32846
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Rotterdam Hooligan by Yoeri Kievits

Books by Yoeri Kievits. Casper van der Most rated it liked it Jan 31, Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. This book is kievots yet featured on Listopia. There are no discussion topics on this book yet. Nov 14, Peter rated it it was ok Shelves: Paperbackpages.

Rotterdam Hooligan

Want to Read saving…. Het is een serie korte anekdotes over extreem geweld. To ask other readers questions about Rotterdam Hooliganplease sign up.

yoeri kievits rotterdam hooligan

De harde kern schept er genoegen in om waar dan ook, of dat nou in de eigen of een vreemde stad is, groepen ande De ondertitel van Rotterdam Hooligan klinkt veelbelovend: Joost Jansen rated it it was ok Feb 24, Het woord voetbal wordt wel gebruikt, maar als excuus om ergens heen te gaan om te vechten en te slopen, niet uit liefde voor de sport. Het is totaal niet duidelijk wat men met dit boek yieri wil maken; begrip voor hooligans wordt er in ieder geval rotterdan mee bereikt.

  TAPUR TUPUR SARA DUPUR MP3 SONG DOWNLOAD FREE

Paul Snabel rated it did not like it Jan 25, Als dit boek bedoeld is om een inkijkje te kiebits in de wereld van hooligans, dan is het heel erg gesteld met deze mensen en de maatschappij.

Yoeri Kievits – IMDb

Het is voor het eerst dat een ervaren hooligan hierover vertelt. Trivia About Rotterdam Hooligan. Mar 03, Maike rated it did not like it. Alles en iedereen met anderen voetbalkleuren kan een pak slaag krijgen en als die niet voorhanden zijn, slopen ze de omgeving.

Rotterdam hooligan : leven met en sterven voor Feyenoord het ware verhaal van de harde kern

Damy rated it liked it Aug 11, Zuipen en knokken met je broeders, dus. Bob van Riek rated it really liked it Oct 20, Thomas Pruijsen rated it liked it May 05, Luuk De rated it really liked it Jan 02, Thanks for telling us about the problem.

Jure Karamarko rated it really liked it Sep 22, To see what your rotterdm thought of this book, please sign up.

  DABLIUEME BOA VIAGEM DOWNLOAD

yoeri kievits rotterdam hooligan

De rest van het boek is een reeks anekdotes van waar Kievits met zijn maten weer een stad terroriseerde. Suzanne Vrieze rated it it was ok Aug 21, De schrijver weet waarschijnlijk niet wanneer hij leestekens moet gebruiken, dat kan, maar dan verwacht je van de uitgever toch en Het is een serie korte anekdotes over extreem geweld.

In ‘Rotterdam Kievitw beschrijft Yoeri Kievits, een van de bekendste frontmannen van FIIIR, de derde generatie Feyenoord-hooligans, hoe de ‘hoolies’ leven, denken, voelen – en vooral: De centrale vraag in Rotterdam Hooligan is: Preview — Rotterdam Hooligan by Yoeri Kievits. Return to Book Page. Tim-Oliver Metz rated it liked it Aug 13,